• Om Oss

 

Våra konsulter har gedigen erfarenhet från ledande befattningar inom ett antal olika branscher alltifrån försvaret, verkstadsindustri, energi, IT, entreprenad och telekom och vi är därför väl insatta i dessa branscher och företagens utmaningar.

 

Vi tror på ständiga förbättringar och delaktighet. Delaktighet från så många medarbetare och partners som möjligt, i allt från strategiutveckling till verksamhetsutveckling, för att skapa ett engagemang och effektivitet i förbättringsarbetet och en snabbare utvecklingen av företaget. 

Vi upptäckt att det finns vissa områden som vanligtvis har större förbättringspotential i de flesta företag. Det är t.ex. hur företaget jobbar med kunder, systematisk verksamhetsutveckling och processer. Vi erbjuder därför stöd både för att identifiera de faktiska förbättringsbehoven och lösningar för att förbättra verksamheten.

För att få en bra bild av hur verksamheten fungerar idag erbjuder vi bland annat verksamhetsmätningar, kundmätningar och medarbetarmätningar som ger en bra indikation på var förbättringsarbetet bör starta. Vi erbjuder också strategiworkshopar för att staka ut riktningen för företaget. Genom att använda den senaste elektroniska rådslagstekniken från Thinktank kan vi accelerera många processer som vanligtvis tar tio gånger längre tid att genomföra. Resultatet blir dessutom bättre och eftersom fler engageras nås en förankring och implementeringen påbörjas direkt.

Robert Kjellberg

VD, Optor Consulting AB

Mobil: 0700 90 40 80

 

 

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.